PRODUK LIGHTING KAMI

produk cahya sing dirancang kanthi apik saka pengalaman puluhan taun

  • Industrial Design

    Desain Industri

    saben produk sing kita desain lan diprodhuksi nganggo desain industri.Insinyur kita duwe pangerten babagan apa sing dibutuhake pelanggan industri lan mesthi menehi solusi sing paling apik kanggo produk kasebut.Saka tampilan nganti kinerja produk, sampeyan bisa maca saka desainer kanthi pengalaman puluhan taun.

  • Long Life-time

    Long Life-time

    Pelanggan yen wis milih kita minangka supplier, dheweke bakal nemokake manawa produk kita ora bakal rusak.Amarga iku kanggo pelanggan industri, biaya pangopènan sing dhuwur banget yen produk tansah rusak.Sawetara produk sing dirancang sadurunge lan digunakake ing sawetara proyek tetep digunakake nganti saiki meh 10 taun.

  • Green and comfortable led lights

    Lampu led ijo lan nyaman

    Salah sawijining tujuan perusahaan yaiku nggawe lampu sing dipimpin sing bisa nggawe wong kepenak kanthi ngalami lampu sing dirancang kanthi apik.Spektrum lengkap, desain anti-glaring, teknologi ultra-padhang ditrapake ing produk kasebut.

  • Challenge the limits of lights

    Tantangan watesan lampu

    Panggunaan khusus ing macem-macem wilayah industri bakal njaluk kualitas produk lampu.Ing Timur Tengah, lampu solar kita nantang suhu lingkungan sing dhuwur sing kadhangkala nganti 60 derajat.Lan ing Asia Kidul, lampu bekas kita ngalami kothak sing paling ora stabil ing saindenging jagad lan njaga keamanan pelanggan.Kita ora bakal mandheg nantang lan nambah syarat kualitas lan nggawe produk sing paling aman ing industri iki.

Tapak Mars

langkah demi langkah, ngladeni pelanggan lan ngladeni wong-wong kita

  • sapa kita

    • Ing 2003, kepala engineer kita Miwiti makarya ing Sony lan melu riset Kripik LED;
    • Ing 2006, co-pendiri Pak Peng wiwit makarya ing Red100 Lighting, melu expansion pasar jaban rangkah;
    • Ing 2010, tim Chief engineer kang diprodhuksi MOCVD pisanan ing China;
    • Ing 2014, Kepala engineer entuk paten saka LED tabung PIN CAP, kang mengko digunakake digunakake;
    • Ing 2019, tim inti Mars Optoelektronik diadegaké lan ngekspor 415 set sistem pulsating menyang Timur Tengah ing taun sing padha;
    • Ing 2020, Mars Optoelektronik diadegaké;
    • Ing taun 2020, lampu sorot Pangdun 100W, Pangdun 150W lan lampu jalan Shouzai 100W diluncurake ing pasar, lan kanthi cepet mbukak pasar Asia Kidul, nyadari produksi lan penjualan sing stabil;
    • Ing 2020, Mars Generasi 1 80-150W diluncurake ing pasar;
    • Ing 2021, Mars Generasi 2 50-120W bakal diluncurake ing pasar;
    • Ing taun 2021, sistem kontrol cerdas Mars ditrapake kanggo paten sing gegandhengan;