• page_banner

Seri lampu bledosan-bukti

  • big eye Explosion-proof light

    mripat amba Explosion-bukti cahya

    Modul sumber cahya: nggunakake sumber cahya LED sing padhang dhuwur, kanthi daya drive arus konstan kanthi efisiensi dhuwur, ngirit listrik nganti 60% tinimbang lampu discharge gas;Komponen LED kabeh disegel, anti banyu lan dustproof, tanpa reresik internal lan pangopènan; resistance termal kurang saka papan sirkuit, khusus ing sirkuit modul dirancang, Gagal saben unit ora mengaruhi operasi normal komponen liyane.

  • Kingkong Explosion-proof light 30-200W

    Kingkong Explosion-proof light 30-200W

    1 .Desain radiator digawe saka casting aluminium alloy die-casting khusus, lan lumahing dhuwur-tekanan semprotan elektrostatik;
    2.Baja tahan karat dhuwur sing kapapar bagean padhet;
    3.spigot, lumahing bledosan-bukti Utas, lan struktur bledosan-bukti murni, ndadekake kinerja bledosan-bukti luwih Reliable;

  • Long torch Explosion-proof light 20-60W

    Obor dawa Lampu tahan jeblugan 20-60W

    Cangkang sumber daya digawe saka aluminium alloy tekanan dhuwur die-casting, lan lumahing dhuwur-voltase semprotan elektrostatik;
    Profil aluminium kemurnian dhuwur cangkang rongga sumber cahya, perawatan oksidasi permukaan, konduktivitas termal sing apik, kinerja anti-karat sing apik, ora gampang nandhang lenga;
    Nggunakake sumber cahya LED berkualitas tinggi, luwih saka 50% irit energi tinimbang lampu neon;

  • MINI Kingkong Explosion-proof light10-100W

    MINI Kingkong Explosion-proof light10-100W

    Desain radiator digawe saka casting aluminium alloy die-casting khusus, lan lumahing dhuwur-meksa semprotan elektrostatik;
    Stainless steel exproducd bagean padhet karo kinerja anti-karat dhuwur;
    The spigot, lumahing peserta bledosan-bukti Utas, lan struktur bledosan-bukti murni, ndadekake kinerja bledosan-bukti luwih dipercaya;

  • Wukong Explosion-proof light 50-400W

    Wukong Explosion-proof cahya 50-400W

    1. Kripik sing diimpor luwih disenengi, kanthi tingkat pangopènan fluks sing padhang banget lan efisiensi cahya sing dhuwur.
    2. Nganggo teknologi lumahing gunung (SMT) kanggo nemen nambah konduktivitas termal.
    3. Nggunakake nanoteknologi paling anyar, bisa nambah illuminance dening 16,67% dibandhingake plastik Engineering ditutupi.

  • MINI Wukong Explosion-proof light 20-40W

    MINI Wukong Explosion-proof cahya 20-40W

    1 .Kripik sing diimpor luwih disenengi, kanthi tingkat pangopènan fluks sing padhang banget lan efisiensi cahya sing dhuwur.
    2.Nganggo teknologi permukaan gunung (SMT) kanggo ningkatake konduktivitas termal.
    3.Nggunakake nanoteknologi paling anyar, bisa nambah illuminance dening 16 .67% dibandhingake plastik Engineering ditutupi.