• page_banner

Seri Lampu Industri

  • MARS Pangdun Flood light 100-240W

    MARS Pangdun Flood light 100-240W

    Aluminium alloy die-casting Nihan, uyuh elektrostatik anti-karat tekan Wf2;
    Fasteners kapapar stainless steel karo resistance karat dhuwur;
    Kualitas dhuwur toughened dhuwur-buwang kaca tutup transparent, ngurangi akumulasi bledug, gampang kanggo ngresiki lan njaga;
    Nganggo desain boros panas kothong transparent, lan desain paten karo garis guide panas ditambahaké kanggo radiator;

  • MARS Shouzai Industrial street light 50-100W

    MARS Shouzai Industrial street light 50-100W

    Fasteners kapapar stainless steel karo resistance karat dhuwur;
    Kualitas dhuwur toughened dhuwur-buwang kaca tutup transparent, ngurangi akumulasi bledug, gampang kanggo ngresiki lan njaga;
    Nganggo desain boros panas kothong transparent, lan desain paten karo garis guide panas ditambahaké kanggo radiator;
    Nggunakake desain tutup rongga sumber cahya jinis waja, sing nggampangake disassembly lampu lan nggampangake pangopènan;
    Input voltase saiki konstan sing disesuaikan (AC95-265V), sumber daya, ora kedhep, proteksi kilat (surge) level ndhuwur 10KV, lsp;
    Faktor daya ≥0,95;

  • Long neck street light 50-150W

    Lampu dalan gulu dawa 50-150W

    Seri iki minangka lampu dalan kinerja dhuwur sing kasedhiya ing telung ukuran.
    Luminaire digawe saka aluminium die-casting tekanan dhuwur.
    Bakal duwe efisiensi dipimpin nganti 120 lm / w lan bakal bisa ngasilake nganti 18000 lumen luminaire ing 4000K rampung ing Grey utawa Black minangka standar.

  • MARS BROTHER LED PANEL

    MARS BROTHER LED PANEL

    Lampu panel LED, minangka produk regane kanggo langit-langit komersial sing nyedhiyakake keseragaman, efisiensi lan suda silau kanggo aplikasi langit-langit T-grid.
    Lampu seragam ing diffuser nawakake tampilan sing khas, luwih apik tinimbang "troffer loro-strip" LED tradisional.Pangguna pungkasan bisa ndeleng prabédan lan seneng tampilan anyar saka luminer LED.
    Garis arsitektur sing resik lan elegan nggawe dheweke cocog kanggo kabeh jinis ruang interior kalebu kantor, sekolah, rumah sakit, fasilitas perawatan wong tuwa lan lokasi toko.

  • MARS Economic tri proof light 10-36W

    MARS Ekonomi tri bukti cahya 10-36W

    Fluks sing padhang saka sistem kasebut nganti 4000lm, minangka panggantos sampurna kanggo lampu anti banyu seri T8 tabung pindho.Efisiensi cahya kabeh nganti 110lm / W, hemat energi 65%, lan bisa ditambahi dadi versi cerdas 0-10V / DALI.

  • MARS Sport Flood light 180-1440W

    MARS Olahraga Banjir cahya 180-1440W

    Smart luminous flux Die-casting radiator: manajemen termal banget lan struktur kompak.
    Modul tunggal 180w, nganti 8 modul bisa digabung dadi 1440w.
    Katup napas terpadu: keseimbangan.
    Suhu lan kelembapan internal lan eksternal yaiku 4mm.
    Ketebalan braket berbentuk L: tingkat tahan angin 17.
    Sudut miring: ngidini instalasi sing tepat, nganti 270 °.
    Pilihan chip padhange 3030 lan 5050 dhuwur: nganti 180lm / w.
    Saluran kabel sing dipasang: Ngoptimalake tata letak kabel.
    Lensa polikarbonat kekuatan dhuwur: diwujudake ing IKO8.
    Pilihan tutup kaca tempered: cocok kanggo kahanan sing atos.
    Luminositas: Simetris 30°/45°/60°/90°, asimetris 140°*80°/120°*40°*60°.

  • MARS Tri proof light 8-72W

    MARS Tri bukti cahya 8-72W

    ◆Sumber cahya: SMD LED cahya putih, generasi katelu 2835 manik-manik lampu sing rangkep karo Ultra- dhuwur padhange 3528 chip Taiwan lan proses atenuasi kurang.LED siji tekan 11- 12lm, entuk redaman nol sajrone 1000 jam.Cangkang tabung nganggo cangkang paduan aluminium murni T8 lan tutup PC tahan api optik kelas V0.
    ◆Cangkang lampu: 100% cangkang polikarbonat murni, perlindungan UV sing kuwat.UV-tahan V0-level optik tutup protèktif transparent.Cangkang lan tutup protèktif digawe saka polikarbonat murni, lan tahan nganti 20J, yaiku 2 kali luwih dhuwur tinimbang kaca tempered biasa lan 10 kali luwih dhuwur tinimbang produk plastik.Prisma khusus dirancang ing njero, sing nduweni efek cahya sing luwih apik lan gampang diresiki lan dijaga.Cincin sealing silikon rampung nutup awak lampu lan kanthi efektif nyegah mlebune bledug, kelembapan lan banyu.
    Panggonan sing ditrapake: cocok kanggo panggonan sing teles lan bledug kayata pabrik, gudang, panyimpenan kadhemen, subway, bandara, garasi, stadion, lan liya-liyane.

  • MARS Starry sky High bay light 100-240W

    MARS Langit lintang Cahya teluk dhuwur 100-240W

    1. Kripik lan driver sing dipimpin merek kanthi kinerja dhuwur lan biso dipercoyo.
    2. Lensa polikarbonat transparan, ora ana risiko karusakan bohlam, aplikasi industri sing aman.
    3. Optimized aluminium alloy desain Nihan, kinerja pinunjul ing Manajemen termal.
    4. Lampu munggah enggal tanpa preheating.
    5. Ora perlu kelangan sadurunge miwiti maneh.
    6. resistance impact mechanical dhuwur lan tingkat pangayoman intrusi.
    7. Ukuran cilik, gampang diangkut.

  • MARS Comfort High bay light 100-200W

    MARS Comfort Cahya teluk dhuwur 100-200W

    Adhedhasar panjaluk pasar, perusahaan wis ngembangake produk seri lampu industri lan pertambangan UFO anti-silau, sing akeh digunakake ing pabrik, stadion, gudang gedhe, supermarket bandara lan papan liyane.