• page_banner

Babagan Kita

Profil Perusahaan

Shandong Mars Optoelektronik Technology Co., Ltd. minangka perusahaan sing darmabakti kanggo mbangun merek lampu LED ing lapangan industri.Produk sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan kalebu lampu industri LED lan lampu tahan ledakan LED kanggo papan khusus, lampu solar LED lan lampu tanduran LED.

Pendiri perusahaan kasebut minangka salah sawijining ahli generasi pertama babagan lampu LED ing China, sing wis sinau sumber cahya LED wiwit taun 2003 lan duwe pangerten sing jero babagan lampu industri.Wiwit diadegake Mars ing taun 2019, kita ngarep-arep bisa nyedhiyakake konsumen produk sing larang regane kanthi desain inovatif, struktur manungsa lan kualitas stabil adhedhasar pangerten unik babagan produk lan panemu distributor ing macem-macem wilayah.

Ing 3 taun kepungkur, utamane ing taun 2020 lan 2021, pasar internasional umume kena pengaruh wabah kasebut.Nanging, Mars tansah netepi visi mbangun merek lampu industri LED lan tujuane kanggo nglayani pelanggan kanthi tulus.Senadyan kabeh kangelan, perusahaan kita ngembangaken telung kanggo papat model industri LED saben taun.Ing taun 2019, lampu solar LED Pulsation diekspor menyang Arab Saudi.Ing taun 2020, lampu sorot seri Pangdun lan lampu jalanan seri Shouzai dirancang.Ing taun 2021, seri Wukong saka lampu sorot tahan bledosan LED, lan seri Kingkong saka lampu teluk dhuwur sing tahan bledosan LED teka ing pasar, lan riset lan pangembangan lampu tanduran LED diluncurake ing taun sing padha.

Company Profile (1)

Produk kita dadi populer ing pasar nalika diluncurake amarga panemu distributor digabungake ing proses desain.Produk sing dikembangake lan diprodhuksi dening Mars mbantu mitra kita entuk siji-sijine proyek, lan pangsa pasar saya mundhak.Sadawane dalan One Belt One Road, Mars manunggalake kanca-kanca kanggo mbangun 8 pusat pasar ing saindenging jagad kanthi bertahap, yaiku Pakistan-Asia Kidul lan Timur Tengah, Mozambik-Afrika, Indonesia-Asia Tenggara, Jerman-EU, Rusia- Eropa Wétan, Komunitas Peru-Amerika Latin, Amerika Serikat-Amerika Lor lan China-Asia Wétan.

Sanajan Mars isih enom, kita wis ngrambah pembangunan sing tetep sajrone 3 taun kepungkur kanthi dhukungan saka mitra.Sanadyan kena epidemi, dodolan taunan kita tetep ana ing RMB 20-30 yuta.Kanggo netepake merek lampu industri LED Mars lan nglayani para pelanggan kanthi luwih apik, perusahaan wis siyap kanggo promosi awake dhewe sacara global wiwit pungkasan taun 2021. Kita ngarep-arep bisa kenalan karo mitra sing padha lan entuk kahanan sing menang.

Pambuka kanggo Sajarah Pangembangan Mars

ico
 
Diprodhuksi PCB kanggo Samsung.
 
Ing taun 1998
Ing taun 2010
Nggawe MOCVD pisanan ing China.
 
 
 
Edison PIN CAP Paten kanggo lampu tabung LED.
 
Ing 2014
Ing 2019
Dipindhah menyang alamat saiki lan miwiti produksi lampu LED.
 
 
 
415 set lampu jalan LED solar Pulsation diekspor menyang Arab Saudi.
 
Ing 2019
Ing 2019
Ex-bukti lampu seri Wukong, Kingkong etc ing pasar.
 
 
 
Panel Brother ing pasar
 
Ing 2019
Ing 2020
Lampu industri banjir Pangdun, dalan Shouzai, lan lampu teluk dhuwur ing pasar
 
 
 
Taman lan Desa seri lampu solar LED ing pasar.
 
Ing 2021

Tur Pabrik

image21.jpeg

Jeneng peralatan: 4S Glue Potting Machine

image22.jpeg

Jeneng peralatan: 12/24V Vibration Aging Rack

image23.jpeg

Jeneng peralatan: Mesin Screw Otomatis

image24.jpeg

Jeneng peralatan: Mesin Ngunci Screw Otomatis

image25.jpeg

Jeneng Peralatan: Mesin Rampung Produk Rampung

image26.jpeg

Jeneng peralatan: Soldering Reflow Zone Ten-suhu

image27.jpeg

Jeneng peralatan: Pisau-jinis Splitter

image28.jpeg

Jeneng Peralatan: Peralatan Baking Otomatis

image29.jpeg

Jeneng Peralatan: Peralatan Uji Semprotan Waterproof

image30.jpeg

Jeneng peralatan: Timing Aging Rack

image31.jpeg

Jeneng Peralatan: Mesin Penempatan Otomatis Panasonic

image32.jpeg

Jeneng peralatan: Printer Tempel Solder