• page_banner

Seri Cahya Surya

  • MARS integrated solar street lights 10W-80W

    Lampu jalan surya terintegrasi MARS 10W-80W

    10W-80W Kabeh Ing Siji Solar Steet Light

    AII In One Solar Street Light minangka produk ijo lan hemat energi. Iki nransfer radiasi Solar menyang listrik lan disimpen ing baterei lithium ing wayah awan.Lampu LED didhukung dening listrik sing dilindhungi ing wayah wengi.Iki digunakake kanthi wiyar ing dalan, alun-alun, omah lan papan sing apik, ing ngendi proyek kothak angel ditindakake.