• page_banner

Lampu Tuwuh Tanduran Led

  • Led Plant Growth Lights

    Lampu Tuwuh Tanduran Led

    Fitur Produk Lampu Tumbuh LED Spektrum Lengkap kanggo tanduran ruangan tuwuh Lampu Tumbuh LED Spektrum Lengkap kanggo Tanduran Tanduran Kembang / Wiji / Sayuran ing njero ruangan Kauntungan 1.Rega murah lan kiriman cepet, kiriman siji sampel menyang AS mung biaya 400USD sawise 1-2 dina .2. Spektrum lengkap lan ngasilake ppfd dhuwur nganti 1.7g / w ~ 2.5g / w.3. Desain paten MARS 12 bar dipimpin tuwuh cahya, disertifikasi dening DLC ​​ETL TUV CE ROHS FCC.4.Super padhang tutup 4*4/8*8ft tilas, gampang kanggo nyambungake lan mbusak b ...