• page_banner

Hubungi Kita

Shandong Mars Optoelektronik Technology Co., ltd.

alamat

Kamar 101, unit1, gedung 15, haosen Huafu, no 999, Jalan renmin, Distrik hedong, Kutha Linyi, Provinsi Shandong

Telpon & WhatsApp

+86 15963547119

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm
Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita